Swarovski Crystal Pixie Petite - 8 választható színben

E-mail
Swarovski Crystal Pixie
crystal_pixie_cute_mood.jpg_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product
Move your mouse over image
crystal_pixie_cute_mood.jpg_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product crystal_pixie_cute_mood.jpg_product crystal_pixie_cute_mood.jpg_product crystal_pixie_cute_mood.jpg_product crystal_pixie_cute_mood.jpg_product crystal_pixie_cute_mood.jpg_product crystal_pixie_cute_mood.jpg_product crystal_pixie_cute_mood.jpg_product crystal_pixie_cute_mood.jpg_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_product_pr crystal_pixie_cute_mood.jpg_product
Swarovski Crystal Pixie
3-5d.gif
Leírás

A Swarovski Crystal Pixie egészen apró, homokszerű kristályokból áll (legnagyobb átmérő 1.40 mm). Kerek, golyószerű és szögletesebb darabokat tartalmaz.

A Swarovski cég kifejezetten körömdíszítés céljából hozta forgalomba.

A gyári leírás szerint egy üveg Crystal Pixie kb. 25 köröm díszítésére elegendő, de a visszajelzések alapján az átlagos, rövidebb körmökből kb.40 díszítésére is elegendő. Ez természetesen függ a köröm hosszától.

Az eredeti Swarovski Crystal Pixie a képen látható dobozban vásárolható meg. A kis tégelyegben, szintén Crystal Pixie néven árult (egyébként jóval nagyobb kb. 2,5 mm -es) foglalható kristályok teljesen más hatást adnak a körmön, és nem azonosak a Swarovski cég termékével.

A Perfect Nails által forgalmazott Glue Gel termékkel tartósan benne maradnak az apró kristályok a körömben. A felszínére már ne kenjenek semmilyen fedőréteget, mert az tompítja a csillogást!

Részletesebb termékleírás a blogomon:

http://strasszkiraly.blogspot.hu/2016/02/swarovski-crystal-pixie.html

__
Order form
Név Ár Mennyiség Összesen
Swarovski Crystal Pixie Petite - 8 választható színben
Cute Mood - dupla mennyiség 10 Gramm
11500 Ft
0 Ft
Starry Night - fémes ezüstös (Comet Argent Light szín)
5990 Ft
0 Ft
4 db -os csomag - színeket kérem a rendelés végén a megjegyzésbe beírni!
20000 Ft
0 Ft
Végösszeg
0 Ft

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Facebook
Google+
Pinterest