SWAROVSKI ELEMENTS strasszkövek

SWAROVSKI ELEMENTS ragasztható és vasalható strasszkövek sokféle színben és méretben

Elsősorban a kerek ragasztható (cikkszámok szerint: 2000, 2058, 2088) és a szintén kerek vasalható típusú kristályokat (cikkszám szerint: 2038 és 2078) forgalmazom.

Emellett különböző formákban is rendelhetőek a strasszkövek, például levél, csepp, ezeket a webshopban tudja megtekinteni a ragaszható formák alatt.

A strasszkövek jellemzője, hogy hátuljuk lapos fóliázott, így elsősorban körömbe, ruhákra, különböző tárgyak díszítésére használható.

A ragasztható strasszok hátulja fóliázott, a megfelelő ragasztó segítségével tudjuk rögzíteni a díszíteni kívánt felületre. A használandó ragasztó a felülettől függ.

A webshopban található két komponensű epoxy ragasztót elsősorban merev felületekre ajánlom. Nagyon erős kötést biztosít, de merev a ragasztó, így ruhára bőrre nem ajánlom, mivel azok használat közben hajlanak és a ragasztót ledobhatják magukról.

Ruhák díszítéséhez az amerikai Jewel-it vagy a német Kreul Schmucksteinkleber textilragasztót ajánlom, melyek száradás után átlátszóak.

Mindkét ragasztó kiváló minőségű, és a használatuk is megegyezik. Erről a terméklapon talál részletes leírást.

A vasalható strasszkövek hátulja fóliázott, és egy vékony ragasztóréteg található a hátuljukon, mely kb. 130 Celsius fokon olvad, külön ragasztót nem szükséges hozzá vásárolni.

Kis- és nagykereskedelem, bel- és külföldön is.

Mint a Swarovski cég hivatalos viszonteladói partnere, közvetlenül a gyártótól rendelem a strasszköveket, kristályokat, így biztosítva a vevők számára az eredetiséget és a kedvező árakat.

 

Igazolás a hivatalos viszonteladói partnerségről:

 

igazolas Swarovski Elements

 

Facebook
Google+
Pinterest